De rol van Procura

Gemeenten gebruiken de veilige distributie die door de stichting wordt vrijgegeven. Bijbehorende diensten worden ingekocht bij andere partijen uit de community, waarvan Procura er één is. Als founding partner biedt Procura verschillende diensten aan voor vrijBRP. Een belangrijke service is de complete en betrouwbare vrijBRP-distributie en bijbehorende hosting- en supportdiensten. VrijBRP kan direct worden afgenomen bij Procura als compleet werkende SaaS-dienst waardoor uw organisatie snel en makkelijk aan de slag kan. Er zijn drie soorten abonnementen:

  • VrijBRP Gebruik

Neem vrijBRP een jaar in gebruik als zelfstandige gemeente. Dit is inclusief de aansluiting op de landelijke voorzieningen, online training en toegang tot onze supportdesk en community portal. Wij bieden deze dienst inclusief de basis Service Level Agreement en wettelijke doorontwikkeling.

  • VrijBRP Regie

Neem vrijBRP een jaar in gebruik als lid van de vrijBRP-coöperatie. Dit is inclusief de aansluiting op de landelijke voorzieningen, online training en toegang tot onze supportdesk en community portal. Wij bieden deze dienst inclusief de uitgebreide Service Level Agreement en wettelijke doorontwikkeling. Als lid van de coöperatie heeft u een prominente stem in de doorontwikkeling en de collectieve roadmap van vrijBRP.

  • VrijBRP Bijdragen

Dit is een aanvulling op het Regie-abonnement waarbij u uw eigen roadmap kunt realiseren. U krijgt de beschikking over een eigen scrumteam en product owner en alle functionele uitbreidingen worden op kwaliteit gecontroleerd en samengevoegd met de vrijBRP distributie. Omdat de code hiervan openbaar is, kunnen ook andere gemeenten hun voordeel doen met deze uitbreiding. U zit echter aan het roer.

VrijBRP Proef

Wellicht wilt u eerst een bekijken wat de mogelijkheden en werking van vrijBRP precies is? U kunt vrijBRP uitproberen in een demonstratieomgeving, inclusief online training en toegang tot onze supportdesk en community portal. Neem voor de mogelijkheden contact met ons op.

Wil je meer weten over vrijBRP?