Voor ontwikkelaars en marktpartijen

VrijBRP (Basisregistratie Persoonsgegevens) is een open platform, uitgegeven onder de EUPL v1.2 licentie, voor het beheren van persoonsgegevens. Elke gemeente in Nederland kan dit platform gebruiken om gegevens in te voeren en te ontsluiten, en om vernieuwende diensten voor burgers te ontwikkelen. Het open source platform geeft ontwikkelaars de gelegenheid om mee te denken en mee te bouwen aan vernieuwing en verbetering van de dienstverlening van gemeenten. Zo kunnen gemeenten en marktpartijen samen stap voor stap het registratiesysteem verbeteren, processen vereenvoudigen en dienstverlening aan inwoners verbeteren. Het platform is gemaakt in Java met een database van Postgress.

Wij komen graag in contact met marktpartijen en ontwikkelaars die bij willen dragen aan vrijBRP, om de keten van dienstverlening voor inwoners en gemeenten te verbeteren/ vernieuwen.

Neem contact op met Mike de Ruiter: 088 – 770 8100 of stuur een mail naar mike.de.ruiter@procura.nl

Openstaande vacature

Momenteel zijn wij op zoek naar een Java Software Developer die ons team komt versterken. Denk jij de persoon te zijn die wij zoeken? Bekijk dan snel de vacature en solliciteer.

Vacature Java Software Developer bekijken

Bekijk de code

Geïnteresseerd in de opbouw van het platform en de onderliggende code? Bekijk de code repository van vrijBRP op Github. Het melden van CVE’s (Common Vulnerabilities and Exposures) in vrijBRP gebeurt met een CVE Id via Common Vulnerabilities and Exposures.

Beschikbare BRP API’s

Om het ontwikkelaars makkelijk te maken en bij te dragen aan het succes van het platform, biedt vrijBRP OAS 3.0 API’s. Deze BRP API’s zijn direct beschikbaar, ook zonder alle onderliggende programmacodes door te nemen.